Web Analytics Made Easy - Statcounter
به نقل از «پارسینه»
2024-05-07@02:55:07 GMT

طرز تهیه ناگت مرغ همراه با سس مخصوص

تاریخ انتشار: ۲۷ دی ۱۳۹۹ | کد خبر: ۳۰۷۰۵۲۶۹

طرز تهیه ناگت مرغ همراه با سس مخصوص

این بهترین ناگت مرغ است که تاکنون درست کرده اید! این دستور خوشمزه و سالم ناگت مرغ از ابتدا تا انتها فقط ۳۰ دقیقه طول می کشد و از مواد فوق العاده ساده ای مانند آرد سوخاری ، سینه مرغ و ادویه جات استفاده می کند. با خردل ، سس گوجه فرنگی یا سس باربیکیو مورد علاقه خود سرو کنید. این غذا را همه با هر ذائقه ای دوست خواهند داشت و لذت میبرند.

بیشتر بخوانید: اخباری که در وبسایت منتشر نمی‌شوند!

مواد لازم:

سینه مرغ به قطعات مکعبی خرد شده
۱ فنجان آب خیارشور
۱/۲ فنجان شیر
۱ قاشق غذاخوری سس تند
۱ ۱/۲ فنجان آرد
۱ ۱/۲ فنجان خرده نان (پودر سوخاری)
۱ قاشق غذاخوری پودر سیر
۱ قاشق غذاخوری نمک
۲ قاشق چایخوری فلفل سیاه
۲ قاشق چایخوری پاپریکا
۲ قاشق غذاخوری پودر قند
۱ عدد روغن

دستور پخت:

تکه های مرغ را درون یک کیسه بزرگ زیپ دار قرار دهید. آب خیارشور ، شیر و سس تند را در کیسه بریزید و محکم ببندید. مخلوط را با هم مخلوط کنید و حداقل ۴ ساعت یا یک شب در یخچال قرار دهید. در یک کاسه بزرگ آرد ، خرده نان ، پودر سیر ، نمک ، فلفل ، پاپریکا و پودر قند را با هم مخلوط کنید.

مرغ را از مخلوط آب خیارشور جدا کنید. تکه های مرغ را در آرد سخاری بغلتانید و مطمئن شوید. فر را روشن کنید و یک سینی فر را کنار بگذارید. در یک قابلمه عمیق روغن را روی حرارت متوسط ​​گرم کنید. روغن باید به ۳۵۰ درجه فارنهایت برسد ، یا وقتی که قاشق چوبی را درون روغن قرار می دهید باید بلافاصله دور آن حباب تشکیل شود.

تعداد مناسبی از مرغ را درون روغن داغ قرار دهید. اجازه دهید مرغ به مدت ۴ تا ۵ دقیقه سرخ شود ، تا زمانی که قهوه ای طلایی شود. سپس ناگت های مرغ را از روغن خارج کرده و روی سینی فر قرار دهید. سینی فر را داخل فر قرار دهید تا ناگت ها در زمانی که مرغ های باقیمانده را سرخ می کنید گرم شود.

 

منبع: آشپزی ها

منبع: پارسینه

کلیدواژه: ناگت مرغ سس باربیکیو طرز تهیه ناگت ناگت مرغ سس باربیکیو سبک زندگی پارسی خبر قاشق غذاخوری قرار دهید

درخواست حذف خبر:

«خبربان» یک خبرخوان هوشمند و خودکار است و این خبر را به‌طور اتوماتیک از وبسایت www.parsine.com دریافت کرده‌است، لذا منبع این خبر، وبسایت «پارسینه» بوده و سایت «خبربان» مسئولیتی در قبال محتوای آن ندارد. چنانچه درخواست حذف این خبر را دارید، کد ۳۰۷۰۵۲۶۹ را به همراه موضوع به شماره ۱۰۰۰۱۵۷۰ پیامک فرمایید. لطفاً در صورتی‌که در مورد این خبر، نظر یا سئوالی دارید، با منبع خبر (اینجا) ارتباط برقرار نمایید.

با استناد به ماده ۷۴ قانون تجارت الکترونیک مصوب ۱۳۸۲/۱۰/۱۷ مجلس شورای اسلامی و با عنایت به اینکه سایت «خبربان» مصداق بستر مبادلات الکترونیکی متنی، صوتی و تصویر است، مسئولیت نقض حقوق تصریح شده مولفان در قانون فوق از قبیل تکثیر، اجرا و توزیع و یا هر گونه محتوی خلاف قوانین کشور ایران بر عهده منبع خبر و کاربران است.

خبر بعدی:

بهبوددهنده‌های آنزیمی مخصوص صنعت آرد و نان تولید شد

علی مرجوی، مدیرعامل یک شرکت دانش‌بنیان تولیدکننده محصولات پروبیوتیک و آنزیم، درباره آخرین فناوری و جدیدترین خط تولیدی که در این شرکت راه‌اندازی شده است، به خبرنگار خبرگزاری علم و فناوری آنا گفت: به‌کارگیری فناوری مهندسی سویه در تولید آنزیم «مالتوژنیک آمیلاز» یا آنزیم مخصوص آرد و نان، جدیدترین خط تولیدی افتتاح شده در این شرکت است.

مرجوی ادامه داد: بومی‌سازی فناوری مهندسی سویه در تولید آنزیم‌های آرد و نان، از صفر تاصد توسط متخصصان داخلی انجام شده است.

مدیرعامل این شرکت دانش‌بنیان افزود: پروژه مهندسی سویه در تولید آنزیم‌های آرد و نان یک فرآیند زمان‌بر و ادامه‌دار محسوب می‌شود که از سال ۱۴۰۲ آغاز شده است.

کاربرد آنزیم‌های «مالتوژنیک آمیلاز»

این فناور حوزه تولید آنزیم و محصولات پروبیوتیک با اشاره به کاربرد آنزیم‌های مالتوژنیک آمیلاز گفت: این آنزیم‌ها بیشتر درصنعت آرد و نان، کاربرد دارند، اما به صورت محدود در صنایع غذایی دیگر نیز مورد استفاده قرار می‌گیرند. از سویه‌ها به‌عنوان یک بهبود‌دهنده برای افزایش کیفیت آرد، استفاده می‌شود. 

مرجوی درخصوص انحصاری‌بودن خط تولید آنزیم این شرکت در کشور توضیح داد: درحال حاضر تولید صفر تا صد داخلی بدون مونتاژ آنزیم در انحصار این شرکت در ایران است. 

این فناور تولیدکننده آنزیم و محصولات پروبیوتیک در ادامه به فناوری مهندسی سویه و توسعه آن در صنایع غذایی کشور اشاره کرد و گفت: توسعه خط تولید فناوری مهندسی سویه، تقریبا مبحث جدیدی در صنعت کشور است که شرکت‌های معدودی به آن ورود کرده‌اند یا قصد ورود به آن را دارند. اما در حال حاضر، تنها شرکت تولیدکننده آنزیم‌های فرآوری‌شده با مهندسی سویه، همین مجموعه است.

مرجوی به نحوه اجرا شدن فرآیند مهندسی سویه اشاره کرد و ادامه داد: در این فرآیند، سویه به‌صورت مصنوعی در آزمایشگاه توسط فناوران ایجاد می‌شود. به‌طورکلی، استفاده از فرآیند‌های بیولوژیکی در صنعت و تکنولوژی را «مهندسی سویه»، می‌گویند.

مدیرعامل این شرکت دانش‌بنیان درباره تجاری‌سازی این محصول توضیح داد: تا قبل از تولید این بهبوددهنده‌های آنزیمی، اکثر شرکت‌های تولیدکننده آرد از بهبود‌دهنده‌های وارداتی استفاده می‌کردند.

انتهای پیام/

دیگر خبرها

  • اگر با صورت آرایش‌کرده ورزش کنیم چه خواهد شد؟
  • نان توت فرنگی یک نان خوش عطر و طعم و ساده
  • (ویدیو) طرز تهیه نان پیده ترکی، یک نان خوشمزه برای صبحانه
  • نخستین سرویس مدرسه تهران مخصوص بچه‌پولدارها بود
  • طرز تهیه خورشت کنگر مخصوص مرحله به مرحله
  • بهبوددهنده‌های آنزیمی مخصوص صنعت آرد و نان تولید شد
  • فال قهوه روزانه؛ فال قهوه امروز دوشنبه ۱۷ اردیبهشت ۱۴۰۳
  • تمام خواص و مضرات ادویه کاری + طرز تهیه و ارزش غذایی
  • فال قهوه روزانه؛ فال قهوه امروز یک‌شنبه ۱۶ اردیبهشت ۱۴۰۳
  • آموزش روز چهارم، پخت مرغ با سبزی معطر