Web Analytics Made Easy - Statcounter
به نقل از «جام جم آنلاین»
2024-05-07@01:31:18 GMT

تولید ناگت مرغ با چاپگر سه بعدی

تاریخ انتشار: ۲ مرداد ۱۳۹۹ | کد خبر: ۲۸۷۱۷۶۵۷

فروشگاه‌های زنجیره‌ای کی اف سی قصد دارد ظرف ماه‌های آینده تولید ناگت مرغ را با چاپگر سه بعدی آغاز کند.

بدین منظور از گوشت‌های زیستی آزمایشگاهی برای چاپ سه بعدی استفاده می‌شود. این گوشت‌ها قابلیت تکثیر سریعی دارند و از نظر ارزش غذایی تفاوت چندانی با گوشت عادی ندارند.

همچنین این گوشت‌های سه بعدی را می‌توان به اشکال مختلف به صورت سه بعدی چاپ کرد و جذابیت آنها را برای اشخاص سخت پسند افزایش داد.

بیشتر بخوانید: اخباری که در وبسایت منتشر نمی‌شوند!

برای تولید ناگت مرغ به این صورت سلول‌های بنیادی مرغ و برخی مواد گیاهی با یکدیگر ترکیب می‌شوند. کی اف سی برخی انواع ادویه و افزودنی‌ها را برای افزایش جذابیت ناگت مرغ چاپ سه بعدی به این مجموعه اضافه می‌کند.

کی اف سی فروش ناگت های چاپ سه بعدی را از پاییز آغاز می‌کند و از مزایای اقتصادی و زیست محیطی اجرای این طرح اظهار رضایت کرده است. همچنین تولید ناگت مرغ با چاپ سه بعدی موجب کاهش کشتار حیوانات می‌شود./مهر

منبع: جام جم آنلاین

کلیدواژه: چاپگر سه بعدی چاپ سه بعدی مرغ تولید ناگت مرغ چاپ سه بعدی

درخواست حذف خبر:

«خبربان» یک خبرخوان هوشمند و خودکار است و این خبر را به‌طور اتوماتیک از وبسایت jamejamonline.ir دریافت کرده‌است، لذا منبع این خبر، وبسایت «جام جم آنلاین» بوده و سایت «خبربان» مسئولیتی در قبال محتوای آن ندارد. چنانچه درخواست حذف این خبر را دارید، کد ۲۸۷۱۷۶۵۷ را به همراه موضوع به شماره ۱۰۰۰۱۵۷۰ پیامک فرمایید. لطفاً در صورتی‌که در مورد این خبر، نظر یا سئوالی دارید، با منبع خبر (اینجا) ارتباط برقرار نمایید.

با استناد به ماده ۷۴ قانون تجارت الکترونیک مصوب ۱۳۸۲/۱۰/۱۷ مجلس شورای اسلامی و با عنایت به اینکه سایت «خبربان» مصداق بستر مبادلات الکترونیکی متنی، صوتی و تصویر است، مسئولیت نقض حقوق تصریح شده مولفان در قانون فوق از قبیل تکثیر، اجرا و توزیع و یا هر گونه محتوی خلاف قوانین کشور ایران بر عهده منبع خبر و کاربران است.

خبر بعدی:

حتی یک وعده غذای بدون گوشت برای بیماران کبدی مفید است

ایتنا - بر اساس پژوهشی که به‌تازگی منتشر شده است، گیاهخواری حتی در حد یک وعده غذای روزانه می‌تواند میزان آمونیاک مضر را در بزرگسالانی که کبدشان در اثر سیروز آسیب دائمی دیده است پایین بیاورد.
پژوهشگران به ۳۰ نفر که گوشت می‌خوردند همبرگری حاوی ۲۰ گرم پروتئین دادند.  به ۱۰ نفر آن‌ها برگر متشکل از گوشت خوک و گاو، به ۱۰ نفر گوشت گیاهی، و به بقیه برگر گیاهی لوبیا دادند. به شرکت‌کنندگان چیپس سیب‌زمینی کم‌چرب، نان سبوس‌دار و آب نیز داده شد، اما اجازه مصرف چاشنی و مخلفات نداشتند.

از شرکت‌کنندگان پیش و پس از غذا نمونه خون و ادرار گرفته شد، و نتایج نشان داد در افرادی که برگر گوشت مصرف کرده بودند میزان آمینواسیدهای دخیل در تولید آمونیاک و انسفالوپاتی کبدی بالاتر از کسانی بود که برگر غیرگوشتی خورده بودند.

انسفالوپاتی کبدی نوعی اختلال مغزی ناشی از آسیب کبدی شدید است.

وقتی بدن غذا را هضم می‌کند، باکتری‌های روده آمونیاک تولید می‌کنند. مواد پسماند معمولا در کبد تصفیه می‌شوند، اما کبدی که به‌شدت آسیب‌ دیده باشد نمی‌تواند این کار را انجام دهد، که سبب می‌شود این ترکیب‌ شیمیایی سمی در مغز تجمع کند.

به گفته پژوهشگران، باکتری‌های روده و برنامه غذایی روی سطح آمونیاک بدن تاثیر می‌گذارند.

این گروه پژوهشی با اشاره به ضرورت تحقیق بیشتر در مورد اثر برنامه‌ غذایی گیاهی روی سیروز کبدی و سطح آمونیاک، ابراز امیدواری کردند پزشکان افراد مبتلا به بیماری کبدی را ترغیب کنند پروتئین مورد نیاز بدنشان را به‌جای گوشت از گیاهان یا منابع لبنی تامین کنند.

دیگر خبرها

  • اثربخشی مراتع در تولید گوشت قرمز
  • ساخت ادامه سریال‌های موفق در دستور کار است
  • حتی یک وعده غذای بدون گوشت برای بیماران کبدی مفید است
  • دستیابی به دانش چاپگر سه بعدی دندانپزشکی
  • توضیحات جبلی درباره ساخت فصل جدید زیرخاکی، نون خ و پایتخت
  • جوجه ریزی در واحدهای مرغداری به ۲ میلیون و ۸۶۶ هزار و ۸۷۰ قطعه رسید
  • دستگاه آمارگیری کشتار طیور در گناباد تولید شد
  • ببینید | تولید سوسیس و کالباس از گوشت ماهی بدون بو و با طعم مطبوع
  • پیش‌بینی تولید ۴۸۸۰ تن گوشت مرغ در سیستان و بلوچستان
  • سوسیس و کالباس با گوشت ماهی هم به بازار آمد